اختاداگ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
حاضری
خوردنی برای چند نفر: 
2
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

شاید اسم این خوراک کمی عجیب به نظر بیاید. اما با کمی تامل می توان نتیجه گیری کرد که (اختاپوس + هات داگ)= اختا داگ

در اصل همان سوسیس سیب زمینی خودمان است

گام ۱

ابتدا حدود 5 سانت از سر سوسیس پایین بیایید و سپس به کمک چاقوی نازک ادامه آن را به دو قسمت و سپس هر کدام را به دو قسمت دیگر برش بزنید

گام ۲

مواظب باشید که رشته ها ار هم جدا نشود

گام ۳

به این شکل

گام ۴

کناری بگذارید

گام ۵

در یک قابلمه آب را بگذارید تا جوش بیاید

گام ۶

سپس سوسیس ها را در آب جوش بگذارید

گام ۷

بگذارید به مدت 5 دقیقه بپزد، می بینید که در این روش پاهای اختاپوس فر می خورد

گام ۸

به آرامی آن را از آب خارج و به کمک دستمال یا حوله تمیز آن را خشک کنید

گام ۹

اختاپوس را در دریایی از سیب زمینی سرخ شده بگذارید

اختاداگ

خيلي خوشگل   من عاشق تنوع ام با اين روش  آشپزي رو خيلي دوست دارم .همسرم  غذاهاي ابتكاري را خيلي دوست داره خيلي ممنونم

پاسخ

خواهش مي كنم

یه سوال در مورد یه غذا در پستهای خیلی قدیمی

سلام .

چه کسی می تونه راهنمائی کنه :

تو قسمت سس آواکادو  از چه طعم تردیلا تو کنار این سس  استفاده شده  ؟؟؟؟؟

می شه عکس پاکت تردیلا رو بذارید ؟؟؟؟؟

من تو تبریز در سوپرمارکتها تردیلا ندیدم........ خیلی گشتم ولی نیستش تو تبریز .

می شه عکسشو بزارید تا من هم بشناسم  ؟؟؟؟

مارکش چیه ؟؟؟؟؟

 

البته تو قسمت نظرات سس آواکادو نوشتم ولی جوابی از نویسنده نیامد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

گورمند جان می شه به این سوال قدیمیم جواب بدی ؟؟؟؟؟؟ مرسی.

پاسخ

عزيزم با عرض پوزش به خاطر تاخير در پاسخ ...  اين ترديلا  با طعم كچاپ هست.. من متاسفانه الان پاكتش رو ندارم ... اما تا اونجا كه ميدونم شركت هاي ايراني هم ترديلا زده اند .....

سارا جان اگر لطف كني سولات رو در همان قسمت مربوطه، ‌يا تالار گفتگو بخش سوال و جواب مطرح كني ممنون مي شم ... 

خیلی جالب بود قیافه غذا

خیلی جالب بود قیافه غذا

اختاداگ

چقدر خوشگلن این اختاداگا! فکر کنم بچه ها خیلی دوست داشته باشن. شاید بشه با یه تیکه زیتون سیاه و خلال دندون براشون چشم هم گذاشت البته برای بچه ها می گم وگرنه ما بزرگترا خیلی جدی ایم ها!!!!!!!!!!!!

پاسخ

سلام  شادی جان، آره فکر کنم خیلی خوشگل بشه، من که با این ایده ات کلی ذوق کردم

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.