چیکن آلفردو رنگارنگ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
اسپاگتی و لازانیا
خوردنی برای چند نفر: 
2
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
ولنتاین

مواد اولیه

فارفاله .................................. 1 بسته

سينه مرغ ............................ 1 عدد

فلفل دلمه در رنگ هاي مختلف

پياز...................................... 1 عدد

سير.................................... 1 حبه

عصاره مرغ............................ 1-2 عدد

نمك و فلفل ......................... به مقدار لازم

پنير پارمسان ....................... نصف پيمانه

ريحان تازه........................... چند برگ

كره ................................... 50 گرم

خامه.................................... 4/1 پيمانه

روغن زيتون مقداري

گام ۱

ابتدا مرغ را با کمی آب و قرص مرغ و پیاز بپزید. (در صورت تمایل می توانید از ادویه های مورد دلخواه استفاده کنید)

گام ۲

فلفل دلمه ها را شسته

گام ۳

خرد کنید

گام ۴

همه به یک شکل و اندازه

گام ۵

و سپس آن را به صورت رشته ای برش دهید

گام ۶

به این شکل...

گام ۷

آب مرغ پخته شده را صاف كرده كناري بگذاريد

گام ۸

پاستا را طبق دستور روي بسته با آب،‌ كمي نمك و يك قاشق روغن بپزيد

گام ۹

25 گرم از كره را درون ظرفي ريخته روي اجاق با حرارت ملايم بگذاريد به آن نصف پيمانه آب مرغ اضافه كنيد

گام ۱۰

سپس خامه ، پس از آن سيرخرد شده و بعد از آن كمي نمك و فلفل به آن بزنيد در آخر پنير پارمسان را به آن اضافه و به آرامي مخلوط كنيد

گام ۱۱

در ضرف ديگري 25 گرم كره را آب كرده

گام ۱۲

و فلفل دلمه ها را با حرارت بسيار ملايم به مدت 5 دقيقه تفت دهيد

گام ۱۳

بعد از آن مرغ سرد شده را خرد كرده به فلفل دلمه اضافه كنيد و سپس زير اجاق را خاموش كنيد.

گام ۱۴

فارفاله را آبكش با كمي روغن زيتون آغشته و سپس مخلوط مرغ و فلفل دلمه و بعد آن سس پارمسان را روي آن بريزيد.

سوال

ببخشید شما ایران زنذگی می کنید؟

پنیر پارمسان یا ... هستن تو ایران؟ قیمتشون  از پنیرهای خودمون گرون تره؟

مرسی

پاسخ

شما هر پنيري كه در اين سايت مي بينيد را در ايران عزيزمان ميتوانيد  پيدا كنيد. نظري هم راجع به قيمت ندارم. چون قيمت ها  خيلي متغير است.

من درستش کردم وخیلی خیلی

من درستش کردم وخیلی خیلی خوشمزه شد.با تنوع رنگی که داره خیلی اشتها اوره.مرسی عزیزم

vaghean ali bood!!man dorost

vaghean ali bood!!man dorost kardam va kheyli khoshmaze shod!! merC

کار باارزشی کردین. و خیلی

کار باارزشی کردین. و خیلی حرفه ای!

از وبلاگ روی میز آشپزخانه

چه رنگ و وارنگ و قشنگ شده. خیلی خوب شده. فکر کنم خیلی هم خوشمزه باشه.:)

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.