سالاد برنج و آناناس


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
گیاهی
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
برنج ............................ 1 پیمانه
نمک ........................... نصف قاشق غذاخوری
آبلیمو ......................... یک قاشق غذاخوری
پوست لیمو رنده شده .. یک قاشق غذاخوری
سیر ........................... 1 حبه
عسل ......................... یک قاشق چایخوری
آناناس خرد شده ........... یک پیمانه
( جیکاما) یا شلغم .......... یک پیمانه
پیازچه ............................ 2 عدد
گشنیز خرد شده ......... سه قاشق غذاخوری
مغز تخمه کدو ............... یک سوم پیمانه
روغن زیتون ................. سه قاشق غذاخوری

گام ۲

ابتدا برنج را شسته و در قابلمه ریخته و به آن آب، نمک و یک قاشق روغن زیتون اضافه کنید.

گام ۳

برنج را به صورت کته آماده نمائید

گام ۴

یک عدد لیمو ترش تازه برداشته و پوست آن را رنده کنید

گام ۵

آب یک عدد لیموی تازه را نیز بگیرید

گام ۶

آب لیمو و پوست رنده شده را با هم مخلوط کنید

گام ۷

به آن عسل اضافه کنید

گام ۸

سیر را با سیر خرد کن خرد کرده و به سس اضافه کنید

گام ۹

2 قاشق روغن زیتون باقیمانده را نیز به سس اضافه کنید

گام ۱۰

خوب آن را هم بزنید

گام ۱۱

آناناس را برداشته

گام ۱۲

آن را مانند شکل خرد کنید

گام ۱۳

و به برنج پخته شده اضافه کنید

گام ۱۴

جیکاما (Jicama) گیاهی است با برگهای ناصاف و بریدگیهای زیاد به رنگ سبز و سفید که ریشه آن غده ای و گرد است. این گیاه شبیه به شلغم بوده و بیشتر در مکزیک می روید. اگر جیکاما در دسترس نیست به جای آن از شلغم استفاده کنید

گام ۱۵

سس را به مواد اضافه کنید

گام ۱۶

پیازچه را خرد کرده به مواد اضافه کنید

گام ۱۷

گشنیز را خرد کرده به مواد اضافه کنید

گام ۱۸

مواد را با هم کاملا مخلوط کنید

گام ۱۹

مغر تخمه کدو را اگر خام است کمی تفت داده

گام ۲۰

و به مواد اضافه کنید

شنبه، 4 مهر 1388 - ارسال شده توسط: فروهر

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.