اشکنه آردی (غذای یزدی)


زمان آماده سازی: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
سوپ و آش
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

گام ۱

مواد لازم: آرد 5/1 پیمانه (یا لیوان) پیاز متوسط 4 عدد آب به مقدار لازم (یا به تعداد نفرات 1-2 لیوان بیشتر) تخم مرغ به تعداد نفرات و 1-2 عدد بیشتر نمک، فلفل، زرچوبه به مقدار لازم مرزنگوش یک پیمانه روغن به مقدار لازم کره 40 گرم یا 2 ق غ

گام ۲

ابتدا آرد را الک کرده و با کره تف می دهیم

گام ۳

رنگ آرد که تغییر کرد و بوی خامی آن از بین رفت

گام ۴

آرد را کنار گذاشته

گام ۵

تا کمی سرد شود

گام ۶

پیاز را خرد کرده با مقداری روغن تف میدهیم وقتی پیاز خوب تف داده شد نمک فلفل و زرچوبه را اضافه کرده

گام ۷

ودر آخر 2 لیوان آب را به آن اضافه میکنیم و میگذاریم تا جوش بخورد

گام ۸

آرد تف داده شده را الک کرده در ظرفی میریزیم

گام ۹

مقدار باقیمانده آب را به آن اضافه کرده و آرد را در آب حل کرده

گام ۱۰

مخلوط آرد و آب را به مخلوط پیاز در حال جوش اضافه کرده و مرتبط هم میزنم که یکدست شود.

گام ۱۱

گذاریم مواد باهم جوش خورده تا غلیظ شود و اگر دیدیم خیلی غلیظ شده در موقعی که باهم مخلوط میکنیم و آبش کم است مقداری آب جوش به آن اضافه میکنیم و میگذاریم باهم بجوشد وقتی مایع اشکنه غلیظ شد یک به یک تخم مرغهارا اضافه میکنیم بصورتی که درسته بماند

گام ۱۲

مرزنگوش را پاک کرده (اگر سیخ دارد جدا میکنیم) در آب ریخته تا هم گردو خاک و ریگش جداشود مرزنگوش که روی آب هست را جداکرده به اشکنه اضافه نموده و در حد خیلی کم و به آرامی با مواد مخلوط کرده تا تخم مرغها له نشود

گام ۱۳

و یکی دو جوش که خورد اشکنه ما آماده است غلظت اشکنه مثل ماست معمولی میماند این غذا با ترشی بادمجان و پیاز خیلی خوشمزه میشود

گام ۱۴

غذا حاضر است نوش جان

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.