پاك كردن ميگو



مواد اولیه

ميگوي تازه

چاقوي تيز

آبكش

مقداري يخ ( وقتي ميگو ها را پاك مي كنيد بهتر است ميگو ها را روي يخ بگذاريد تا تازه تر بمانند و شكل خود را حفظ كنند)

گام ۱

ابتدا ميگوها را با آب سرد بشوييد،‌ سر ميگوها را جدا كنيد

گام ۲

به اين شكل

گام ۳

پاهاي ميگو به راحتي با دست كنده مي شود

گام ۴

به كمك چاقو پوست ميگو را هم جدا كنيد

گام ۵

به اين شكل

گام ۶

سپس با نوك چاقو، شيار خفيفي را روي كمر ميگو ايجاد كرده و رگ سياه رنگ آن را جدا كنيد.

گام ۷

به كمك چاقو داخل شيار ايجاد شده را كاملا تميز كنيد

گام ۸

 به اين شكل

گام ۹

حالا شما يگ ميگوي تميز،‌رگ گرفته و پوست كنده داريد

گام ۱۰

گام ۱۱

آن را به شيوه مورد علاقه  بپزيد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.