پيتزا بروشتا


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
پیتزا
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
فرانسه
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

بروشتا (Bruschetta) در حقيقت به نان تست ايتاليايي گفته  مي شود كه به سير و روغن زيتون آغشته شده باشد. 

5 عدد گوجه رسيده يا يك كنسرو گوجه خرد شده

نان فرانسوي ............................. يك عدد

پستو ريحان ............................... 2 قاشق غذاخوري

پنير موتزارلا رنده شده ................. 300 گرم

روغن زيتون .............................. مقداري

گام ۱

پستو (Pesto) در اصل سس سبز رنگ ايتاليايي است كه از برگ ريحان تهيه مي شود. مواد اصلي تشكيل دهنده اين سس در اينجا ريحان، روغن زيتون، سير تازه و كمي نمك است البته پستو اصلي به همراه مواد قبلي داراي پنير پارمسان و دانه كاج است. مي توانيد سس پستو را به مقدار معين تهيه و آن را فريز ( تا 6 ماه ميتوانيد در فريزر نگهداري كنيد) و در مواقع ضروري از‌آن استفاده كنيد. در اينجا من از پستوي يخ زده استفاده كرده ام.

گام ۲

ابتدا نان فرانسوي را مانند شكل برش دهيد

گام ۳

گوجه ها را خرد كنيد

گام ۴

با پستو مخلوط كرده

گام ۵

روي اجاق به مدت ده دقيقه حرارت دهيد

گام ۶

گام ۷

گام ۸

سيني فر را برداشته،‌ كف آن را با روغن زيتون چرب كنيد

گام ۹

گام ۱۰

برش هاي نان را در آن بچينيد

گام ۱۱

از سس گوجه و پستو روي نان بريزد

گام ۱۲

گام ۱۳

و روي آن را پنير موتزالا ريخته

گام ۱۴

گام ۱۵

داخل فر بگذاريد تا پنيرذوب و طلايي رنگ شود (حدود 3 دقيقه)

روی میز آشپزخانه

وای چقدر خوشگل و راحته. قیافه ی اشتهابرانگیزش خیلی خوبه. مرسییییییییییییییی

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.