پستو


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
سس
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

پستو  (Pesto) در اصل سس سبز رنگ ايتاليايي است كه از برگ ريحان تهيه مي شود.

كاربرد: همراه با پاستا،‌ تخم مرغ،‌ پنير، مرغ؛‌ماهي، ترتيلا و غيره سرو مي شود.

مواد اصلي تشكيل دهنده اين سس  ريحان، روغن زيتون، سير تازه و كمي نمك، پنير پارمسان و دانه كاج است.

فريز كردن: مي توانيد  پستو را به مقدار معين تهيه و آن را فريز و تا 6 ماه  در فريزر نگهداري كنيد البته بهتر است  هنگام فريز كردن پنير پارمسان را  به آن اضافه نكنيد و در زمان استفاده ، پنير را به آن بيافزاييد .  براي جلوگيري از اكسيد شدن كمي آب ليمو به آن اضافه كنيد .

گام ۱

برگ ريحان را  در خردكن ريخته حسابي خرد كنيد البته نه در حدي كه  حالت چسبندگي پيدا كند. سير را با سير خرد كن خرد و به ريحان اضافه كنيد.

گام ۲

دانه كاج را در ماهيتابه روي حرارت ملايم تفت دهيد تا طلايي رنگ و نيمه برشته شود.

گام ۳

سپس دانه كاج تفت داده شده را به ريحان خرد شده اضافه كنيد.

گام ۴

در صورت تمايل كمي به آن آب ليمو اضافه كنيد. همانطور كه در بالا گفتم بهتر است براي جلوگيري از اكسيد شدن هنگام فريز كردن پستو كمي به آن آب ليمو اضافه كنيد.

گام ۵

سپس به آن نمك،‌ در صورت تمايل مقداري فلفل ، پنير پارمسان، روغن زيتون اضافه كنيد.‌

گام ۶

براي رقيق تر شدن از روغن زيتون بيشتر و براي روشن تر شدن از پارمسان بيشتر استفاده كنيد.

 

با پستو اين خوراك را درست كنيد:

پيتزا بروشتا

پنير خامه اي با پستو

پرسش

با سلام و تشکر

دانه کاج را چگونه می توان تهیه کرد؟

پاسخ

از خشكبار فروشي ها

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.