خورشت آلو اسفناج


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

گام ۱

مواد لازم:
گوشت خورشتی .......................... 200 گرم
اسفناج ........................................ 1 کیلو
پیاز ............................................. 2 عدد
آلو .............................................. 20 عدد
نمک و فلفل و دارچین و زردچوبه به مقدار لازم

گام ۲

ابتدا گوشت را می پزیم. پیاز را خرد کرده

گام ۳

با کمی روغن تفت می دهیم

گام ۴

سپس اسفناج را خرد کرده ( نباید مثل سبزی قورمه خیلی ریز باشد)

گام ۵

پیاز تفت داده شده را به خورشت اضافه می کنیم

گام ۶

اسفناج را با کمی روغن تفت می دهیم

گام ۷

به اندازه ای که آب آن گرفته شود. به این شکل ( حدود 5 تا 10 دقیقه)

گام ۸

سپس اسفناج را به گوشت اضافه می کنیم

گام ۹

آلو را شسته و به خورشت اضافه می کنیم

گام ۱۰

زیر اجاق را کم کرده

گام ۱۱

و حدود 1 ساعت می گذاریم تا خورشت جا بیفتد.

دوشنبه، 16 شهریور 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

Ba Tashakor Faravan

Ba sepase faravan

hatman in ghazara dorost mikonam.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.