چلو و ماهیچه با لوبیا چشم بلبلی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
پلو
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
برنج ........................................... 4 پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ......................... 1 لیوان
پیاز ............................................ 2 عدد
ماهیچه ..................................... 500 گرم
نمک و زردچوبه و دارچین .............. مقداری

گام ۲

یکی از پیاز ها را خرد کرده

گام ۳

و در کمی روغن تفت دهید

گام ۴

لوبیا را با مقداری آب می پزیم، حدود یک ساعت بعد از اینکه پخت پیاز تفت داده شده را به آن اضافه می کنیم و دارچین و زردچوبه به آن می زنیم.
نکته: توجه داشته باشید که لوبیا نبایستی آبدار باشد و کاملا آب آن می بایست تبخیر شود.

گام ۵

برنج را به صورت آبکش آماده می کنیم.

گام ۶

گوشت را هم جداگانه با یک عدد پیاز با کمی زعفران و زردچوبه می پزیم.

گام ۷

در صورت تمایل برای ته دیگ از سیب زمینی حلقه شده استفاده می کنیم

گام ۸

بعد لوبیا را لابه لای برنج میریزیم

گام ۹

کمی دارچین به آن زده

گام ۱۰

و در آخر کمی روغن روی برنج میریزیم، در قابلمه را گذاشته و می گذاریم روی شعله کم تا دم بکشد.

گام ۱۱

بعد از اینکه پلو دم کشید، پلو را همراه با ماهیچه سرو کنید.

چهارشنبه، 11 شهریور 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

سلام

من 6 روز عضو سايت شما شدم واقعا سايت خيلي عاليه براي ما كه تازه ازدواج كرديم يك دوست نمونه است .متشكرم و اميدوارم هميشه موفق و مؤيد باشيد

پاسخ

تبريك بابت ازدواجتون و خوشحالم از اينكه مطالب برايتان مفيد بوده

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.