شله زرد


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
سوپ و آش
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
دعا و نذر

گام ۱

مواد لازم:
برنج ....................................... 2 فنجان
شکر....................................... 5 فنجان
گلاب ....................................... نصف فنجان
کره ......................................... 25 گرم
خلال بادام و پسته...................... 75 گرم
زعفران سائیده .......................... نوک قاشق غذاخوری
دارچین جهت تزئین .................... مقداری

گام ۲

ابتدا برنج را شسته و داخل قابلمه 6 پیمانه آب میریزیم و می گذاریم روی اجاق با حرارت بالا تا برنج جوش بیاید

گام ۳

سپس زیر اجاق را کم کرده تا برنج کاملا نرم و به صورت بلوری شود. هنگام جوشیدن مرتب آن را هم بزنید تا ته آن نگیرد. سپس کره را به آن اضافه کنید.

گام ۴

بعد از 10 دقیقه شکر را به آن اضافه نمائید.

گام ۵

بعد از یک ساعت زعفران را که قبلا در آب جوش حل کرده ایم را به آن اضافه می کنیم.

گام ۶

در مرحله آخر گلاب به آن اضافه کنید. در صورت تمایل می توانید خلال بادام و پسته داخل آن بریزید در غیر این صورت برای تزئین استفاده کنید.

گام ۷

نکته: توجه کنید شله زرد پس از سرد شدن سفت می شود و وقتی داغ است شیرین تر به نظر می رسد.

گام ۸

این هم یک نمونه در ظرف شکل دار. این خوراک را می توان به عنوان دسر سرو نمود.
سه‌شنبه، 10 شهریور 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.