خورشت سیب و آلو


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
خورشت
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
تابستان

گام ۱

مواد لازم:
آلو بخارا ................................... 20 عدد
پیاز متوسط ............................. 2 عدد
هویج ...................................... 2 عدد
مرغ ......................................... 4 تکه
نمک و فلفل و زردچوبه ................ به مقدار لازم
سیب ترش ............................... 3 عدد
رب گوجه فرنگی ........................ 2 قاشق غذاخوری

گام ۲

ابتدا مرغ را با کمی آب و یک عدد پیاز و نمک و فلفل و زردچوبه آبپز کنید. پیاز را خرد کنید

گام ۳

در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود

گام ۴

هویج را خرد کنید

گام ۵

سیب را خرد کنید

گام ۶

سیب و هویج را همراه پیاز تفت دهید

گام ۷

آلو را با آن اضافه کنید

گام ۸

به آن رب گوجه فرنگی بزنید و تفت دهید. بعد از آن یه ظرف بزرگتر برداشته مرغ های پخته شده را در آن بچینید، آب مرغ اضافه آمده را صاف کرده و همراه مواد دیگر بپزید. زیر اجاق را کم کنید اگر آب مرغ کم است کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا خورشت جا بیفتد. حدود یک ساعت.

گام ۹

بعد از آن یه ظرف بزرگتر برداشته مرغ های پخته شده را در آن بچینید، آب مرغ اضافه آمده را صاف کرده و همراه مواد دیگر بپزید. زیر اجاق را کم کنید اگر آب مرغ کم است کمی آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا خورشت جا بیفتد. حدود یک ساعت.

گام ۱۰

همراه برنج سرو کنید

دوشنبه، 9 شهریور 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

salam

salam va khaste nabashid.

karet aalie, harf nadare , makhsoosan ke ba ax hastesh hameye dastoor ha.

mamnoon

age mishe bishtar az sofre araie matlab bezarin, va hamintor inke man az koja bayad vasayele sofre araie ro tahie konam?

ba tashakor.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.