بیفتک دوبل


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
خوراک با گوشت
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
سینه مرغ به صورت شنیسلی
استیک گوساله
پیاز
زعفران
نمک و فلفل
آب لیمو

گام ۲

پیاز را خرد کنید. زعفران را در آب جوش حل کنید

گام ۳

مرغ و گوشت را حدود نیم ساعت در پیاز و فلفل و آبلیمو بخوابانید

گام ۴

مرغ و گوشت را بردارید

گام ۵

مرغ را با بیفتک کوب بکوبید

گام ۶

گوشت را هم با کمک بیفتک کوب بکوبید

گام ۷

بعد مرغ و گوشت را روی هم بگذارید

گام ۸

به این شکل

گام ۹

و با بیفتک کوب حسابی آن را بکوبید تا الیاف گوشت و مرغ به خورد هم رود

گام ۱۰

ماهیتابه را برداشته، در آن روغن بریزید و روغن که داغ شد

گام ۱۱

بیفتک ها سرخ کنید

گام ۱۲

وقتی یک سمت آن سرخ شد، آن را برگردانید و سمت دیگر را نیز سرخ کنید.

گام ۱۳

در مرحله آخر به آن نمک و ادویه مورد دلخواه خود را بزنید.

شنبه، 31 مرداد 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

گام ۱۴

گام ۱۵

دستتون درد نکنه...... خسته

دستتون درد نکنه...... خسته نباشید

تشکر

زنده باشی

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.