ساندویچ تخم مرغ و خردل


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
حاضری
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
تخم مرغ ................. 8 عدد
سس مایونز ............ 3 قاشق غذاخوری
سس خردل............. 1 قاشق غذاخوری
نان تست

گام ۲

ابتدا تخم مرغ ها را آبپز کنید

گام ۳

آن را رنده کنید

گام ۴

سس مایونز و خردل را به آن اضافه کنید

گام ۵

و به کمک چنگال خوب مخلوط کنید

گام ۶

یک برگ کاهو برداشته، کمی از مواد را روی آن بریزید

گام ۷

و همراه نان تست سرو کنید
شنبه، 31 مرداد 1388 - ارسال شده توسط: لادن قهرمانی

عالی بود کاشکی ساندویج های

عالی بود کاشکی ساندویج های زیادی بذبرین توی سایتتون تا بتونیم برای همسر وبچه ها درست کنیم به عنوان تغذیه ببرن

بازم مرسی

ممنونت ادمین جون باید خوشمزه باشه

ممنونت ادمین جون باید خوشمزه باشه حتمواسه شام درستش میکنم

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.