عدس پلو


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
پلو
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

گام ۱

برنج .................................. 4 پیمانه
گوشت چرخ کرده ................. 200 گرم
پیاز ..................................1 عدد
کشمش ........................... 1 پیمانه
عدس ............................. 1 پیمانه
نمک و زردچوبه و زعفران و دارچین مقداری

گام ۲

عدس را با مقداری آب می پزیم. فقط در حدی که بپزد نه اینکه له شود. عدس شما نبایستی آبدار باشد.

گام ۳

پیاز را خرد و تفت داده سپس گوشت را به آن اضافه کرده و همراه پیاز تفت می دهیم و به آن کمی نمک و زردچوبه می زنیم

گام ۴

کشمش را هم با مقداری روغن تفت می دهیم و گوشت و کشمش را جداگانه کناری می گذاریم

گام ۵

برنج را به حالت آبکش درست می کنیم و عدس و گوشت را لابه لای برنج میریزیم کمی از گوشت را برای تزئین میتوانید نگه دارید.

گام ۶

نکته: میتوانید فقط عدس را لابه لای برنج بریزید و گوشت را در مرحله سرو کردن به آن اضافه کنید.

گام ۷

به این شکل

گام ۸

کمی دارچین به آن می زنیم و برنج را دم می گذاریم.

گام ۹

وقتی که برنج دم کشید کمی از برنج را زعفرانی می کنیم و روی غذا را با گوشت چرخ کرده و کشمش تزئین می کنیم.

گام ۱۰

گام ۱۱

نوش جان

گام ۱۲

گام ۱۳

چهارشنبه، 21 مرداد 1388 - ارسال شده توسط: گورمند

SALAM

man keili adas  polo dosdaram-.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.