خورشت ریواس


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

ريواس ......................................... نيم كيلو

پياز .............................................. دو عدد

مرغ ............................................4 تكه

نمك و فلفل به مقدار لازم

نعنا  .............................................  دو قاشق غذا  خوري

 و جعفري ...................................... 200 گرم

گام ۱

ابتدا پیاز را خرد کنید.

گام ۲

با كمي روغن تفت دهيد.

گام ۳

مرغ را همراه با مقداري آب،‌ يك پياز كمي نمك و فلفل و زردچوبه بپزيد.

گام ۴

ريواس را پوست كنده با آب سرد بشوييد.

گام ۵

آن را به قطعات مساوي خرد كنيد.

گام ۶

جعفري را با آب سرد چند مرتبه آبكشي كرده ، ‌در آب كش بريزيد  تا كمي  خشك شود.

گام ۷

سپس آن را خرد كنيد.

گام ۱۰

سپس نعنا و جعفري را به پياز تفت داده شده اضافه كرده

گام ۱۱

كاملا مواد را با هم مخلوط كنيد و 5 دقيقه با حرارت ملايم تفت دهيد.

گام ۱۲

و به مرغ كه حالا نيم پز شده اضافه كنيد.

گام ۱۳

به اين شكل

گام ۱۴

به آن كمي  فلفل بزنيد 

گام ۱۵

و حدود  يك ساعت بگذاريد روي حرارت كم بپزد.  بعد از آن ريواس ها را به آن اضافه كنيد. ريواس را هميشه در مرحله آخر به خورشت اضافه مي كنيم  چونكه اگر از همان ابتدا با ساير مواد روي اجاق بگذاريم له مي شودو تشخيص دادن آن ديگر ممكن نيست.

گام ۱۶

و كمي نمك به آن اضافه كنيد. اگر به مرغ در مرحله اول نمك به مقدار لازم اضافه كرده ايد در اين مرحله نمك  استفاده نكنيد.

گام ۱۷

بعد از يك ربع ساعت اجاق را خاموش كرده و خورشت خوشمزه را همراه با برنج سرو نماييد.

گام ۱۸

mer30000000000000 gourmand

mer30000000000000 gourmand joooon.boos

خورش ريواس

عاااااالي بود مرسي

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.