سالاد اسفناج و گردو


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
سالاد
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

اسفناج ............................................  20 برگ

گردو ............................................. 3/1 پيمانه

روغن زيتون  ...................................به مقدار لازم

سركه بالزاميك به مقدار لازم (به جاي سركه بالزاميك ميتوانيد از مخلوط سركه و شيره و سير استفاده كنيد)

گام ۱

اسفناج را با آب سرد شسته ساقه هاي آن را جدا كنيد.

گام ۲

برگهاي يك اندازه را انتخاب كرده در ظرف مورد نظر بچينيد

گام ۳

مغز گردو را خرد كرده (‌تا حدي كه زير دندان حس شود) روي  برگ هاي اسفناج بريزيد

گام ۴

سپس روي آن روغن زيتون

گام ۵

و سركه بالزاميك بريزيد.

گام ۶

اين سالاد با تمام سادگي در مواد مورد نياز و طرز تهيه آن بسيار خوشمزه و مقوي است. برگ اسفناج منبع غنی ویتامین A، B3 ، C  و آهن و پتاسیم می باشد . پيشنهاد مي كنم حتما آن را امتحان كنيد. 

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.