كوفته ناو تابه


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
کوکو و املت
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
کردی
مناسبت: 
بهار

مواد اولیه

ناو در زبان كردي يعني داخل،‌ كوفته ناو تابه يعني كوفته داخل تابه (‌شبيه كباب تابه اي)

نان سنگك ...................... 3/1 نان سنگك

شير يا ماست شيرين ......... نصف پيمانه

تره و شويد  .................... 250 گرم

گوشت  .......................... 500 گرم

نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

پياز ............................. يك عدد

تخم مرغ ........................ يك عدد

گام ۱

نان سنگك را خشك كنيد. سپس آن را در شير و يا ماست بخوابانيد تا نرم شود

گام ۲

پياز و سبزي ها را با خرد كن خرد كنيد

گام ۳

گوشت و شويد و تره  و پياز خرد شده را با هم مخلوط كنيد

گام ۴

نان سنگك نرم شده را با چرخ گوشت چرخ كنيد

گام ۵

 تخم مرغ به آن اضافه كنيد

گام ۶

آن را به كمك درست ورز دهيد تا تمام مواد با هم مخلوط شود

گام ۷

به آن نمك و فلفل و زرد چوبه بزنيد و باز هم ورز دهيد

گام ۸

تا مواد شما به اين شكل شود

گام ۹

كمي روغن در ماهيتابه ريخته  و بگذاريد تا روغن داغ شود.

گام ۱۰

براي بهتر سرخ شدن مي توانيد وسط كوفته را حفره اي ايجاد كنيد

گام ۱۱

به آرامي كوفته را در ماهيتابه بچينيد تا روغن بر روي شما پاشيده نشود.

گام ۱۲

وقتي يك سمت آن سرخ شد آن را برگردانيد تا سمت ديگر آن سرخ شود.

یه در خواست

سلام دوست من

دستت درد نکنه

من عاشق اینجا شدم خیلی سایت جالبی هست

حدس زدم شما اصفهانی باشید....اگر هم نه با هنری که در شما دیدم فکر کنم بتونید به من کمک کنید

من جایی دعوت شدم که میزبان من اصفهانی بود

ایشون غذایی طبخ کرده بودن که فوق العاده بود

خواستم ببینم شما میتونید اموزشش رو برای من بزارید

روشش رو نمیدونم موادش رو میگم شاید کمکم کنید

برنج،سبزیجات(دقیقا متوجه نشدم چی بود اما فکر کنم شوید و جعفری و گشنیز داشت)به،گوشت،تخم مرغ اب پز درسته،پیاز داغ ،کنجد،ادویه هایی که من خاطرم نیست،ماش،و خیلی مخلفات دیگه داشت همه رو با برنج دم گذاشته بود...فوق العاده بود

امیدوارم بتونید کمک کنید

از لطفتون ممنونم

تشكر

 خيلي عاليه   مرسي

شادی از وبلاگ روی میز آشپزخانه

خوردن داره این کوفته. گرچه به قول خودت شبیه همون کباب تابه ای یه اما خیلی خوب باید باشه. مرسیییییییییییییییی

پاسخ

خواهش ميكنم

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.