سمبوسه پنيري


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
ساندویچ
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایالات متحده آمریکا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

1قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 / 4 فنجان پیاز خرد شده
1 / 4 فنجان فلفل  دلمه قرمز خرد شده
1 حبه سیر
1 / 4 فنجان  ذرت منجمد
1 / 4 فنجان کنسرو لوبیا سیاه (‌قرمز)
5 اونس (1 فنجان) مرغ، خرد شده
1 / 4 قاشق چایخوری فلفل
1 / 2 فنجان پنیر چدار خرد شده
2 قاشق غذاخوری (1 / 2 pkg) پنير پارمسان
24 عدد wrapperswonton ( ‌اگر در ايران موجود نيست از نان نازك لواش يا خمير استفاده كنيد، اين خمير را مي توانيد از نانوايي تهيه كرده يا خودتان درست كنيد)
روغن سرخ كردني يا كانولا به مقدار لازم

گام ۱

يك قاشق روغن زيتون در ماهيتابه بريزيد

گام ۲

پياز را خرد كرده در آن  حدود 5 دقيقه تفت دهيد.

گام ۳

فلفل دلمه و سير را خرد كرده به پياز در حال تفت اضافه كنيد.

گام ۴

لوبياي كنسروي (‌اگر كنسروي موجود نيست آن را كامل بپزيد) و ذرت را به مواد اضافه كنيد.

گام ۵

مرغ را همراه با مقداري آب و نمك و فلفل و رزد چوبه بپزيد. پس از پختن آن را ريش ريش كنيد

گام ۶

و به مواد اضافه كرده و تفت دهيد.

گام ۷

به آن كمي نمك و فلفل بزنيد.

گام ۸

پنير را به آن اضافه كنيد.

گام ۹

پنير پارمسان را نيز اضافه كنيد

گام ۱۰

و مواد را خوب هم بزنيد

گام ۱۱

يك ماهيتابه ديگر برداشته ، ‌در آن روغن سرخ كردني بريزيد. زير اجاق را كم كنيد تا روغن داغ شود.

گام ۱۲

wanton يا نان لواش را كه به صورت مربع شكل درآورده ايد را در ظرفي بچينيد 

گام ۱۳

و با قاشق از مواد وسط آن بريزيد و آن را بپيچيد.

گام ۱۴

و در روغن داغ سرخ كنيد

گام ۱۵

به اين شكل

گام ۱۶

وقتي يك سمت آن سرخ شد آن را برگردانيد تا سمت ديگر آن نيز سرخ شود

گام ۱۷

نوش جان

سوال

چرا جواب نمیدین؟

مشکل

پیچیدنشو یاد ندادین که؟

چجوری بپیچونیم؟

پاسخ

براي پيچاندن ميتوانيد آن را به صورت سه گوش و يا لوله اي بپيچيد.

سلام

سلام لطفا طرز پخت غذاهارو به اينيل من بفرستيد

پاسخ

متاسفانه اين امكان وجود ندارد

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.