خوراك ميگو


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
خوراک دریایی
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایالات متحده آمریکا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

كره ....................... 2 قاشق غذاخوري

پياز خرد شده ............. نصف پيمانه

كرفس خرد شده .......... يك چهارم پيمانه

فلفل دلمه قرمز خرد شده،‌ يك چهارم پيمانه

فلفل قرمز ................. به مقدار خيلي كم ( يك هشتم قاشق چايخوري)

نمك و فلفل به دلخواه

سير خرد شده ...........  يك قاشق غذاخوري

آب مرغ ................ 4 پيمانه

 برنج .................... يك پيمانه

آب ...................... 2 پيمانه

نمك ..................... يك قاشق چايخوري

 كره ................... 2 قاشق غذاخوري

آرد .................... 2 قاشق غذاخوري

 سوسيس .............. 250 گرم

ميگو پوست گرفته  15  عدد

گام ۱

پياز، فلفل دلمه،‌ كرفس و سير را خرد كنيد

گام ۲

كره را در تابه اي ريخته روي اجاق با حرارت خيلي ملايم بگذاريد، ابتدا پياز را حدود 5 دقيقه تفت دهيد سپس كرفس و فلفل دلمه را به آن اضافه كرده و در آخر سير خرد شده همراه با ادويه  را به آن اضافه كرده و5 دقيقه ديگر تفت دهيد.‌

گام ۳

اگر آب مرغ از قبل داريد كه هيچ اگر نداريد ميتوانيد از قرص‌هاي عصاره مرغ استفاده كنيد. طبق دستور روي بسته مقداري از آن را با آب مخلوط و بگذاريد تا بجوشد. برنج را در آن بريزيد يك قاشق چايخوري به آن نمك اضافه كرده و به صورت آبكش آماده كنيد.

گام ۴

سوسيس را به صورت حلقه‌‌اي خرد كرده و كره تفت دهيد. (خيلي تفت ندهيد كه خشك شود.)

گام ۵

كره را در ظرفي روي اجاق روي حرارت ملايم ذوب كرده، ‌آرد را به آن اضافه كرده كمي تفت دهيد تا طلايي شود.ميگو را سبك در آن تفت دهيد و سپس همراه با سوسيس به مواد بالا اضافه كنيد حدود 5 دقيقه ديگر بگذاريد تا تمام مواد با هم بپزد (‌روي شعله ملايم)

گام ۶

همراه با برنج سرو كنيد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.