بسته بندی باقالی



مواد اولیه

به ياد داشته باشيد باقالي مرغوب سبز است و بين غلاف و دانه ها فضاي خالي وجود ندارد. پوسته بيروني بيشتر به سبز رنگ و كمتر به زرد و قهوه اي متمايل است.

گام ۱

بعد از پوست گرفتن باقالي براي غير فعال كردن آنزيمهاي آن و در نتيجه سبز ماندن باقالي پس از انجاد، آن را حدود 5- 10 دقيقه در آب جوش بجوشانيد. كف ايجاد شده روي آب را با كفگير جدا كرده و سپس آبكش كنيد.

گام ۲

با آب سرد بشوييد و بگذاريد تا خنك شود.

گام ۳

سپس آن را كيسه فريزر - كيسه هاي زيپ كيپي و يا ظروف شيشه اي كه بهترين روش براي انجماد هستند بريزيد.

گام ۴

حتما به اندازه وعده مصرفي بسته بندي كنيد . چراكه بعد از انجماد بهتر است بسته مربوطه براي يكبار يخ زدايي شود.

گام ۵

 بسته را صاف كنيد

گام ۶

ميتوانيد حالا آن را در فريزر بگذاريد. بهتر است اگر بسته بندي شما به صورت نفري است، روي بسته ها را برچسب بچسبانيد. مثلا 2 نفره يا 4 نفره . چون وقتي بسته ها منجمد ميشوند تشخيص حجم آنها مشكل است.

براي روش پوست كندن باقالي به لينك زير مراجعه كنيد

http://www.gourmand.ir/node/5864

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.