روش پوست كندن باقالي



مواد اولیه

براي خريد باقالي مرغوب چند نكته وجود دارد كه بايد به آن توجه كرد. يكي از نشانه هاي باقالي خوب رنگ  سبز آن است ديگر اينكه بين دانه و پوست فضای خالی وجود نداشته باشد. پوست دانه نيز بایستي سبز باشد. هر چقدر دانه سفت باشد و رنگ آن به زردي و قهوه اي متمايل باشد كيفيت آن پايين است.

گام ۱

ابتدا پوست خارجي را از بخش انتهاي باقالي خارج كنيد.

گام ۲

نوار كناري پوسته را جدا كنيد

گام ۳

بدين ترتيب غلاف به طور كامل باز ميشود

گام ۴

يك قابلمه برداشته ،‌ داخل آن آب ريخته بگذاريد تا بجوشد. سپس مقداري نمك به آن اضافه كنيد و باقالي ها را درون آن بريزيد و بگذاريد به مدت 5 دقيقه بجوشد. سپس آن را آبكش كنيد

گام ۵

يك ظرف از آب و يخ برداشته باقالي ها را درون آن بريزيد و به اصطلاح شوك به آن وارد كنيد. حدود 3 تا 5 دقيقه. اين كار باعث مي شود كه هم پوست باقالي به راحتي كنده شود و ديگر اينكه آنزيمهاي موجود در باقالي كه موجب رنگ پريدگي آن است غير فعال و آماده براي فريز كردن ميشود.

گام ۶

كمي از پوست بالاي دانه را برش دهيد

گام ۷

و با كمك دو انگشت دانه را به سمت جلو هل دهيد

گام ۸

دانه هاي باقالي آماده براي مصرف و يا انجماد مي باشند.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.