خورشت گوجه سبز


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
خورشت
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
بهار

مواد اولیه

(عكس مواد اوليه موجود نيست)
گوجه سبز .......................... 15 عدد
جعفري .............................. 200 گرم
نعنا .................................. 2 قاشق غذاخوري
پياز ................................... 1 عدد
مرغ ................................... 4 تكه
روغن مايع ......................... به مقدار لازم
نمك و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا پياز را خرد كرده با كمي روغن در ماهيتابه تفت دهيد.

گام ۲

يك قابلمه برداشته، كمي آب درون آن ريخته و مرغ را در آن بگذاريد تا بپزد.

گام ۳

جعفري را با آب سرد كاملا شسته،‌بگذاريد آب آن خشك شود سپس آن را خرد كنيد.

گام ۴

و همرا با نعنا به پياز در حال تفت اضافه كنيد.

گام ۵

خوب با هم مخلوط كنيد و حدود 5 دقيقه تفت دهيد.

گام ۶

سپس به مرغ در حال پخت اضافه كنيد.

گام ۷

به آن ادويه بزنيد. در قابلمه را بگذاريد تا جا بيفتد.

گام ۸

گوجه سبز ها را با آب سرد بشوييد. چوب هاي متصل به آن را بگيريد.

گام ۹

پس از نيم ساعت در قابلمه را برداشته گوجه سبز ها را به آن اضافه كرده در قابلمه را مجددا بگذاريد تا 15 دقيقه ديگر بپزد.

گام ۱۰

همراه با برنج سرو كنيد. نوش جان

فکر کنم ترش شده و من دوست

فکر کنم ترش شده و من دوست میدارم

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.