خرد كردن لوبيا سبز



مواد اولیه

لوبيا سبز را با آب سرد بشوييد،‌در آبكش بريزيد تا خشك شود.

گام ۱

به كمك چاقو دو سر لوبيا را بچينيد.

گام ۲

سپس آن را مانند شكل خرد كنيد. بهتر است براي سريع تر شدن به صورت دسته اي آنها را مرتب كرده و خرد كنيد.

گام ۳

به اين شكل... براي بسته بندي مي‌توانيد آن را در كيسه هاي مخصوص فريزر به اندازه مورد نظر ريخته و در فريزر بگذاريد. همچنين براي ثابت نگه داشتن رنگ لوبيا ميتواند به مدت 10 دقيقه در آب بجوشانيد و سپس فريز كنيد.

بخار پز کردن لوبیا

با سلام، بله بهتر است بین گام 1 و 2 لوبیا را بخار پز کرد.

سلام اگه لوبیا رو یه دور جوش

سلام اگه لوبیا رو یه دور جوش بدید توی آب بعدش فریز کنید بهتره چون لوبیا فریز شده بدون جوش سفتمیشه و نمیپزه

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.