عدسي


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
گیاهی
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
صبحانه
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

عدس ................................ يك پيمانه پياز متوسط ........................ يك عدد نمك و فلفل به مقدار لازم عصاره مرغ (‌اختياري)

گام ۱

عدس را پاك كرده (‌سنگ هاي آن را جدا كنيد) آن را در آبكش ريخته بشوييد و سپس در قابلمه ريخته، به اندازه 3 ليوان آب در آن بريزيد زير اجاق را روشن كنيد و بگذاريد تا بپزد. وقتي كه آب جوش آمد زير اجاق را كم كنيد.

گام ۲

در صورت تمايل مي توانيد يك قرص عصاره مرغ را خرد كرده به آن اضافه كنيد. نكته: چنانچه از عصاره مرغ استفاده مي كنيد به ياد داشته باشيد كه ادويه كمتري استفاده كنيد چون خود عصاره مرغ مزه دار مي باشد.

گام ۳

پياز را خرد كرده در كمي روغن تفت دهيد

گام ۴

پس از اينكه پياز طلايي رنگ شد آن را به عدس در حال پخت اضافه كنيد. به آن نمك و فلفل بزنيد.

گام ۵

در صورت تمايل مي توانيد به آن يك عدد گوجه رنده شده و يا يك قاشق رب گوجه فرنگي اضافه كنيد. بعد از نيم ساعت زير اجاق را خاموش كنيد. ميتوانيد همراه با روغن زيتون و گلپر سرو كنيد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.