لازانياي اسفناج


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
گیاهی
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ترکیه
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

لازانيا ....................... يك بسته

اسفناج ....................... 300 گرم

پنير ورقه اي ............... يك بسته

آويشن ........................ مقداري

روغن زيتون ............. يك قاشق غذاخوري

گام ۱

لازانيا را طبق دستور روي بسته با مقداري روغن و نمك و آب بپزيد.

گام ۲

كمي روغن زيتون كف ظرف ريخته

گام ۳

آويش به آن اضافه كنيد.

گام ۴

وقتي كه لازانيا در آب جوش نرم شد آن را آب كش كرده  و با آب سرد آن را آبكشي كنيد.

گام ۵

سپس يك ورقه از لازانيا را در كف ظرف گذاشته

گام ۶

اسفناج را  از قبل با آب سرد شسته در آبكش بگذاريد تا آب آن كشيده شود سپس آن را درشت خرد كرده و روي لازانيا بريزيد

گام ۷

و روي آن يك لايه پنير ورقه اي بگذاريد و روي آن آويشن بريزيد و به همين ترتيب ( يك لايه لازانيا،‌ يك لايه اسفناج و يك لايه پنير)

گام ۸

آن را به مدت 8 دقيقه در ماكروفر بگذاريد

گام ۹

حتما گرم سرو كنيد. نوش جان

salam

man tooye ab rooghan rikhtam vali nemidoonam chera varaghehaye lazania badjoori beham chasbidan

پاسخ

اگر طبق دستور روي پاكت آن را درست كنيد نبايستي مشكل پيدا كند. در هر حال مي توانيد لازانيا ها را به صورت ضرب دري در قابلمه آب جوش بريزيد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.