حلوا


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
دعا و نذر

مواد اولیه

آرد ................................. یک پیمانه

شکر................................ یک پیمانه

آب .................................. یک پیمانه

گلاب............................... نصف پیمانه

زعفران............................ یک قاشق چایخوری

هل ............................... یک قاشق چایخوری

روغن مایع ..................... 3 قاشق غذا خوری

کره یا روغن جامد ............50 گرم

گام ۱

ابتدا شکر و آب را با هم مخلوط کنید.

گام ۲

روی اجاق با حرارت متوسط بگذارید.

گام ۳

وقتی که شکر و آب کاملا حل شد به آن هل اضافه کنید.

گام ۴

زعفران را که از قبل در آب حل کرده اید را به آن اضافه کرده سپس گلاب را به آن اضافه کنید.

گام ۵

در ظرفی دیگر آرد بریزید.

گام ۶

روی اجاق با حرارت ملایم گذاشته تفت دهید.

گام ۷

مرتب هم بزنید تا یکدست کرم رنگ شود. وقتی آرد کرم رنگ شد به آن کره یا روغن جامد اضافه کرده باز هم تفت دهید تا کاملا مخلوط شود.

گام ۸

روغن مایع به آن اضافه کرده و هم بزنید.

گام ۹

راز حلوای خوب در خوب هم زدن آن است، پس آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.

گام ۱۰

سپس شهدی را که از قبل آماده کرده اید را به آن اضافه کنید. (مخلوط آب، شکر، زعفران، گلاب و هل)

گام ۱۱

باز هم بزنید تا آب آن تبخیر شود. بعد از آن، زیر اجاق را خاموش کنید.

گام ۱۲

و بازهم هم بزنید. سپس قابلمه را در دست گرفته و به اطلاح حالت گهواره ای آن را حرکت دهید تا ترک های آن از بین برود و حلوا کاملا یکدست شود.

گام ۱۳

آن را در ظرف مورد نظر ریخته و به سلیقه خود تزئین کنید.

تشکر

سلام

ادمین عزیز شما وگورمند بی نظیرین

امروز چند سایت  که مربوط به اشپزی بود رو مرور میکردم 

الحق و بدون اغراق شما بهترین و منظم ترین هستین از خدای بزرگ میخوام که همیشه تنتون و وجودتون سرشار از ارامش باشه

جمله همیشگی : یه دونه باشی

سوال

ادمین عزیز :نوع آرد و مشخص نکردید

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.