کتلت مرغ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
کوکو و املت
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

سینه مرغ آبپز شده ................. یک عدد متوسط
سیب زمینی .......................... 3 عدد
پیاز ........................................ یک عدد
تخم مرغ ................................یک عدد
آرد سوخاری ...........................مقداری
نمک و فلفل و زردچوبه .............مقداری
روغن سرخ کردنی .................. مقداری

گام ۱

ابتدا سینه مرغ را با مقدار ی آب پیاز کوچک و نمک و فلفل و زردچوبه آبپز کنید. همچنین سیب زمینی را نیز جدا گانه آبپز کنید.

گام ۲

همه مواد را در خرد کن ریخته، خرد کنید.

گام ۳

به آن یک عدد تخم مرغ و 2 قاشق غذاخوری آرد سوخاری اضافه کنید.

گام ۴

آن را با دست ورز دهید.

گام ۵

سپس با دست آن را شکل دهید.

گام ۶

در ظرفی روغن مخصوص سرخ کردنی ریخته شعله را کم کنید و وقتی روغن کاملا داغ شد کتلت ها را در آن بچینید. یک سمت آن که سرخ شد آن را برگردانده تا سمت دیگر آن نیز سرخ شود.

گام ۷

می توانید آنرا به صورت ساندویچی سرو کنید.

با عرض سلام و تشکر درخصوص

با عرض سلام و تشکر

درخصوص سرخ کردن  مواد غذای بدون روغن یا در تابه های مخصوص همانند تابه ای که در این  غذا نشان داده شده "کتلت مرغ " لطفاً‌ توضیح  بدهید..

متشکرم ملیحه

دستور پخت

لطفاً دستور پخت قارچ سوخاري هم را در سايت بگذاريد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.