ژله هلو


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
دسر
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
پاییز

مواد اولیه

ژله هلو ...................... يك بسته
كنسرو هلو ................ يك عدد

گام ۱

ژله هلو را با يك ليوان آب جوش حل كرده و به جاي آب سرد از مايع درون كنسرو هلو استفاده كنيد.

گام ۲

هلو كنسرو شده را چنانچه خرد شده است كه هيچ، اگر خرد نشده مطابق شكل خرد كنيد

گام ۳

هلوها را درون ظرف بچينيد.

گام ۴

طوري كه تمام كف ظرف را بپوشاند.

گام ۵

سپس با كمك ملاقه روي آن مقداري ژله هلو ريخته، طوري كه روي هلوها را بپوشاند، سپس آن را در يخچال گذاشته تا سفت شود. بقيه ژله را كناري گذاشته هرازگاهي هم بزنيد تا سفت نشود.

گام ۶

خب در اين مرحله ژله را از يخچال بيرون بياوريد. (اينكه تمام ژله را در يك مرحله در ظرف نميريزيم به اين دليل است كه در آن صورت هلوها در سطح ژله مي آيند و هنگامي كه شما ظرف را بر مي گردانيد هلو ها ديده نمي شوند).

گام ۷

خب در اين مرحله بقيه ژله را روي ژله قبلي ريخته و دوباره در يخچال بگذاريد تا سفت شود.

گام ۸

بعد از اينكه ژله سفت شد، ژله را از يخچال بيرون آورده،‌ ظرف را حدود 20 ثانيه در آب گرم گذاشته برگردانيد.

khili ziba

mc aziiz

سلام خیل خوب  بود ممنون

سلام خیل خوب  بود ممنون

سلام خسته نباشید مثل همیشه

سلام خسته نباشید مثل همیشه عالی و کامل بود

یه خواهشی دارم اگه امکانش هست زود به زود آپ کنید

بازم ممنونم

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.