ژله آناناس


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۲ تا ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
دسر
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

ژله آناناس .................. 1 بسته ژله كيوي ................... 1 بسته كنسرو آناناس ............ 1 عدد قالب به شكل آناناس

گام ۱

ژله آناناس را با يك ليوان آب جوش حل كنيد و به جاي يك ليوان آب سرد از شربت كنسرو استفاده كنيد.

گام ۲

آناناس ها را قطعه قطعه كنيد.

گام ۳

مانند شكل

گام ۴

آناناس ها را در قسمت پايين قالب مرتب و با كمي فاصله بچينيد.

گام ۵

كمي ژله آناناس را با كمك ملاقه روي قسمتي كه آناناس ها را چيده ايد ريخته و در يخچال بگذاريد تا سفت شود. بقيه ژله آناناس را در كناري گذاشته هرازگاهي هم بزنيد تا سفت نشود. (شايد در اينجا سوالي برايتان پيش بيايد كه چرا در همان مرحله اول كل ژله را نميريزيم؟ به اين خاطر كه در آن صورت آناناسها در ژله معلق ميشود و هنگامي كه ژله را برميگردانيد به خوبي ديده نميشوند.)

گام ۶

بعد از اينكه ژله سفت شد، ژله را از يخچال خارج كرده و بقيه ژله آناناس را در قالب بريزيد. طوري كه تمام قالب را بپوشاند. سپس در يخچال بگذاريد.

گام ۷

پس از اينكه زله سفت شد،‌ ژله كيوي را مطابق با دستور روي پاكت آن درست كنيد،‌‍ ژله آناناس را از يخچال خارج كنيد به كمك چاقو قسمت بالا ( برگ) آن را جدا كنید

گام ۸

به این شکل

گام ۹

ژله کیوی را مطابق دستور روی پاکت درست کنید.

گام ۱۰

و به کمک ملاقه ژله كيوي را در قسمت خالی قالب ژله که جداکرده اید، بريزيد. 

گام ۱۱

به این شکل  

گام ۱۲

و دوباره در يخچال بگذاريد تا سفت شودپس از اينكه ژله گرفت آن را از يخچال خارج كرده حدود 20 ثانيه در ظرف آب گرم گذاشته، ‌سپس قالب را برگردانيد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.