فروماژ توت فرنگي


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
دسر
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
فرانسه
مناسبت: 
تابستان

مواد اولیه

فروماژ در زبان فرانسه يعني پنير،‌ دسري كه از تركيب خامه و تخم مرغ درست شود را نيز به خاطر پنيري شكل بودن آن فروماژ مي گويند.
پودر ژلاتين ......................... 1قاشق و نصفي ( غذاخوري)
تخم مرغ ........................... 3 عدد
شكر ................................. 4/3 پيمانه
خامه ................................. 1 پيمانه
وانيل ................................. 4/1 قاشق چايخوري
توت فرنگي ........................ 250 گرم

گام ۱

ژلاتين را به روش بن ماري تهيه مي كنيم. به اين صورت كه پودر ژلاتين را با مقداري آب جوش مخلوط و روي بخار سماور يا كتري مي‌گذاريم.

گام ۲

تخم مرغ‌ها را شكسته در ميكسر ريخته و هم مي زنيم. (‌در اين عكس‌ها مواد دو برابر مواد بالا در نظر گرفته شده است.)

گام ۳

شكر را به آن اضافه كرده هم ميزنيم.

گام ۴

وانيل را به آن اضافه كرده و هم مي زنيم. آنقدر هم مي‌زنيم تا سفيد شود.

گام ۵

سپس ژلاتين داغ را به آن اضافه مي‌كنيم.

گام ۶

سپس خامه را به آن اضافه كرده هم ميزنيم.

گام ۷

توت فرنگي را با كمك چنگال له كرده

گام ۸

و به مواد اضافه كنيد و هم بزنيد.

گام ۹

به اين شكل

گام ۱۰

آن را در ظرف مورد نظر ريخته در يخچال بگذاريد تا سفت شود.

گام ۱۱

مي توانيد به تعداد افراد مواد را در ظرف ‌هاي كوچك ريخته روي آن را تزئين كنيد.

دسر

خیلی ممنون از حسن سلیقه و دستورات عالی و تزئینات خوب شما

اگر ممکنست سایتهای بیشتری معرفی کنید

و نمونه سوال نیز اگر دارید آدرس دهید ممنون می شوم

معرفی یک سایت خیلی عالی

سلام

از زحماتتون خیلی ممنونم

سایتتون واقعا جالبه

یه سایت دیگه هم هست که البته فارسی نیست ولی اونقدر به صورت گام به گام و با عکس های کامل توضیح داده که به نظرم یادگیری ازش سخت نیست

گفتم شاید برای شما هم جالب باشه

لطفا یه سری بهش بزنین

www.cookstepbystep.com

موفق باشید

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.