كرم باواريا وانيلي


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۲ تا ۳ ساعت
نوع خوردنی: 
دسر
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
سوئیس
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

كرم باواريا (Crème bavaroise) يك دسر كلاسيك سوئيسي است كه اولين بار در قرن نوزدهم اختراع شد.

(عكس نهايي دسر از سايت ويژوال فوتو گرفته شده است.) شكر ............ 6-8 قاشق غذاخوري پودر ژلاتين ......................... يك قاشق و نصفي ( غذاخوري) شير.................................. 2 پيمانه و نصفي زرده تخم مرغ .................... 4 عدد خامه پرچرب ...................... 1 پيمانه وانيل ................................ نصف قاشق چايخوري

گام ۱

پودر ژلاتين را به روش بن ماري آماده مي كنيم. به اين صورت كه پودر ژلاتين را با مقداري آب جوش مخلوط و روي بخار كتري يا سماور مي گذاريم.

گام ۲

زرده تخم مرغ را از سفيده جدا مي كنيم.

گام ۳

سفيده را كناري گذاشته

گام ۴

زرده را برداشته در ظرفي ريخته

گام ۵

و با هم زن بزنيد.

گام ۶

سپس شكر را به آن اضافه كرده هم بزنيد.

گام ۷

شير را در شير جوش ريخته

گام ۸

بجوشانيد

گام ۹

وانيل را اضافه و هم بزنيد و سپس شير داغ را آرام آرام به مخلوط اضافه كرده هم بزنيد. سپس به مدت 2 دقيقه روي حرارت ملايم روي اجاق بگذاريد وسپس از روي اجاق برداريد.

گام ۱۰

خامه را به آن اضافه كرده هم بزنيد.

گام ۱۱

و در مرحله آخر ژلاتين را به آن اضافه كنيد و هم بزنيد. براي رنگي شدن اين كرم ميتوان از پودر كاكائو يا رنگ‌هاي خوراكي استفاده كرد.

گام ۱۲

سپس در ظرف مورد نظر ريخته و در يخچال بگذاريد تا ببندد.

گام ۱۳

مي توانيد به تعداد افراد در ظرف‌هاي كوچك اين كرم را ريخته و در يخچال بگذاريد و بعد از اينكه سفت شد، تزئين كنيد.

با سلام همونطور که به فرانسه

با سلام همونطور که به فرانسه دربالا ذکر کردید اسم صحیح این دسر کرم "باوارواز" است.ببخشید اینقدر فضولی کردم:)

معرفی یک سایت خیلی عالی

سلام

از زحماتتون خیلی ممنونم

سایتتون واقعا جالبه

یه سایت دیگه هم هست که البته فارسی نیست ولی اونقدر به صورت گام به گام و با عکس های کامل توضیح داده که به نظرم یادگیری ازش سخت نیست

گفتم شاید برای شما هم جالب باشه

لطفا یه سری بهش بزنین

www.cookstepbystep.com

موفق باشید

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.