پاستا صدف دريايي


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
اسپاگتی و لازانیا
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
جشن تولد

مواد اولیه

Conchiglie ( كانكيلي) نوعي پاستا به شكل صدف دريايي است و اسم آن از واژه ايتاليايي conchiglia به معناي صدف دريايي گرفته شده است. اين خوراك در انگلستان بيشترين طرفدار را دارد. ميتوان به دلخواه و بسته به ذائقه خود،‌ از مواد متنوع سس داخل آن را تهيه نمود. پاستا كانكيلي سايز بزرگ،‌يك بسته گوشت چرخ كرده نيم كيلو پياز بزرگ 1 عدد قارچ 5-6 عدد فلفل دلمه يك عدد رب گوجه فرنگي، ‌2 قاشق غذاخوري

گام ۱

پاستا صدف دريايي را مطابق با دستور روي پاكت آماده كنيد. ابتدا در يك قابلمه آب بريزيد،‌ وقتي كه آب به جوش آمد 2 قاشق روغن و يك قاشق نمك اضافه كنيد. پاستا را در آن بريزيد.

گام ۲

براي خوشرنگ شدن پاستا كمي زردچوبه به پاستاي در حال جوش اضافه كنيد.

گام ۳

وقتي پاستا نرم شد، آن را در آبكش ريخته و با آب سرد بشوييد.

گام ۴

براي مواد داخل پاستا: پياز را خرد كرده با كمي روغن تفت دهيد. گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كنيد. فلفل دلمه را نيز به آن اضافه كنيد و رب گوجه فرنگي را با كمي آب رقيق كرده به مواد در حال تفت اضافه كنيد. سپس قارچ را خرد كرده به مواد اضافه كنيد.با كمك قاشق داخل پاستا صدفي را از مواد پر كنيد.

گام ۵

سپس پاستا صدفي را با مواد بالا پر كنيد.

گام ۶

به اين شكل

گام ۷

براي زيباتر شدن ميتوانيد روي آن را با جعفري خرد شده تزئين كنيد. نوش جان

سلام خیلی ممنون  خیلی خوشکل

سلام

خیلی ممنون  خیلی خوشکل شده.

واقعا ممنون سایت مفیدی دارید خیلی بدردم میخوره.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.