کیک کره‌ای


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
کیک و شیرینی
خوردنی برای چند نفر: 
6
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

کره 1 فنجان شکر سفید 1/4 و 1 فنجان عصاره وانیل 1 قاشق چای خوری تخم مرغ 5 عدد شیر 1/4 فنجان آرد سفید 3 فنجان بکینگ پودر 1 قاشق غذا خوری نمک 1/2 قاشق چای خوری شکر 2 قاشق غذا خوری پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری آب 3 قاشق غذاخوری

گام ۱

کره را به قطعاتی تقسیم و در یک کاسه بزرگ میریزیم.

گام ۲

شکر را اضافه می کنیم.

گام ۳

مخلوط را با همزن می زنیم تا شکر کاملا در کره حل شود.

گام ۴

عصاره وانیل را اضافه می کنیم.

گام ۵

ابتدا یک عدد تخم مرغ را به مخلوط اضافه و خوب هم می زنیم، سپس مابقی تخم مرغ ها اضافه می کنیم.

گام ۶

با همزن کاملا مخلوط را هم می زنیم.

گام ۷

شیر را اضافه کرده و با همزن کاملا مواد را هم می زنیم.

گام ۸

آرد را در یک کاسه متوسط ریخته و بکینگ پودر را با آن مخلوط می کنیم.

گام ۹

نمک را اضافه می کنیم.

گام ۱۰

با قاشق خوب مواد را مخلوط می کنیم.

گام ۱۱

در این مرحله آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه می کنیم.

گام ۱۲

مواد را با قاشق خوب هم می زنیم تا مواد ما صاف و یک دست شود.

گام ۱۳

در ظرف مورد نظر کمی آرد می ریزیم.

گام ۱۴

کل ظرف را به آرد آغشته می کنیم.

گام ۱۵

نیمی از مواد را داخل ظرف ریخته و روی آن را صاف می کنیم.

گام ۱۶

پودر کاکائو را به نیمه باقیمانده مواد اضافه می کنیم

گام ۱۷

آب را هم به آن اضافه میکنیم.

گام ۱۸

مواد را با قاشق خوب به هم می زنیم.

.

گام ۱۹

مواد کاکائویی را به روی مواد قبلی می ریزیم

گام ۲۰

.

گام ۲۱

سطح مواد را صاف می کنیم. با چنگال کمی مواد را هم بزنید را دو رنگ کمی با هم مخلوط شود، این کار باعث می شود کیک ما زیباتر به نظر برسد.

گام ۲۲

در نهایت مواد ما به این صورت می شود.

گام ۲۳

ظرف را به مدت 50 الی 60 دقیقه در دمای 350 درجه سانتی گراد گذاشته تا کیک ما کاملا پخته شود.

گام ۲۴

برای تست پخته شدن، هر چیزی شبیه سیخ کباب چوبی یا خلال دندان را وارد کیک می کنیم، اگر چیزی به آن نچسبید، کیک پخته شده است. در غیر این صورت، کیک 5 دقیقه دیگر باید در فر بماند تا دوباره تست کنیم

گام ۲۵

.در آخر کیک را به برش هایی تقسیم کرده و بر روی آن پودر قند بپاشید و از خوردن آن لذت ببرید

شکر و وانیل

با سلام، در دستور شکر دو بار ذکر شده است. آیا عصاره وانیل  با پودر وانیل تفاوت دارد و در ایران به فروش می رسد؟

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.