شینسل مرغ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
خوراک با مرغ
خوردنی برای چند نفر: 
2
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

سینه مرغ .......... یک عدد تخم مرغ .......... دو عدد آرد سوخاری (ساده و یا با چاشنی) .......... یک فنجان نمک .......... 2 / 1 قاشق چای خوری فلفل .......... 4 / 1 قاشق چای خوری روغن نباتی و یا روغن زیتون برای سرخ کردن

گام ۱

سینه مرغ را به دو قسمت برش می دهیم.

گام ۲

تمام چربی های اضافی آن را می گیریم.

گام ۳

مجدداً هر یک از نیمه های سینه مرغ را به دو قسمت برش می دهیم.

گام ۴

این بار هر یک از قطعه های مرغ را از درازا به دو نیمه برش می دهیم.

گام ۵

قطعات مرغ برش داده شده را با گوشت کوب مخصوص کاملا پهن و نازک می کنیم.

گام ۶

این کار را تا جایی ادامه می دهیم که اندازه قطعه مرغ تقریبا دو برابر اندازه اولیه اش شود. توجه داشته باشید برش های مرغ نباید بیش از حد نازک شوند.

گام ۷

برش های آماده شده در ظرفی گذاشته و نمک و فلفل به آنها بزنید تا مزه دار شوند.

گام ۸

برای جلوگیری از چسبیدن برش های مرغ به یکدیگر ، می توانید آنها را بر روی پوشش های پلاستکی قرار داده و سپس لایه بعدی را روی آن قرار داده و ادویه بزنید.

گام ۹

در یک کاسه تخم مرغ ها را شکسته و کاملا مخلوط کنید.

گام ۱۰

هر یک از برش های مرغ را درون مخلوط تخم مرغ انداخته و سپس آن را برگردانید تا کاملا آغشته به مواد شوند.

گام ۱۱

حال به کمک چنگال و یا با دست مرغ ها را خارج کرده و اجازه دهید مواد اضافی آن خارج شود.

گام ۱۲

سپس برش های مرغ را درون پودر سوخاری قرار میدهیم.

گام ۱۳

مرغ ها را برگردانید تا دو طرف آنها کاملا آغشته به پودر سوخاری شود.

گام ۱۴

در این مرحله ها مرغ ها را به ماهی تابه که از قبل گرم کرده اید منتقل نمایید و به مدت 4 الی 5 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.

گام ۱۵

مرغ را برگردانده و طرف دیگر آن را نیز به مدت 3 الی 4 دقیقه سرخ کنید.

گام ۱۶

با سالاد سرو نمایید، نوش جان

گام ۱۷

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.