تونا کانکیلی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
اسپاگتی و لازانیا
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
بریتانیا
مناسبت: 
جشن تولد

مواد اولیه

پاستا صدف دريايي سايز بزرگ يك بسته

كنسرو تن ماهي ............ يك بسته

گوجه فرنگي ................ يك عدد

كنسرو ذرت شيرين .......... يك بسته

ليمو ترش .................... يك عدد

جعفري مقداري

سس مايونز ................... 2 قاشق غذاخوري

گام ۱

Conchiglie ( كانكيلي) نوعي پاستا به شكل صدف دريايي است و اسم آن از واژه ايتاليايي conchiglia به معناي صدف دريايي گرفته شده است. اين خوراك در انگلستان بيشترين طرفدار را دارد. ميتوان به دلخواه و بسته به ذائقه خود،‌ از مواد متنوع سس داخل آن را تهيه نمود.

گام ۲

پاستا را مطابق با دستور روي بسته با مقداري آب،‌ نمك و روغن بپزيد.

گام ۳

براي خوشرنگ شدن آن، كمي در آب در حال جوش زردچوبه بريزيد.

گام ۴

آن را با آب سرد آبكشي كنيد.

گام ۵

تمام مواد بالا را به غير از گوجه فرنگي و جعفري با هم مخلوط كنيد.

گام ۶

مواد را درون صدف بريزيد

گام ۷

و با گوجه فرنگي و جعفري روي آن را تزئين كنيد. (خنك سرو كنيد)

چه جالب از این پاستا ها اینجا

چه جالب از این پاستا ها اینجا پیدا میشه؟

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.