حمص (Hummus)


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
سس
خوردنی برای چند نفر: 
8
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
لبنان
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

حمص در زبان عربی  به معنای نخود است. حمص یک سس  بسیار خوشمزه است که  نخود جزء اصلی مواد تشکیل دهنده آن است. آن را می توانید با خوراک های مختلف  مثل انواع ساندویچ، استیک، و ...سرو کنید.

نخود ........................  1 پیمانه

لیموترش ................... 2 عدد

ارده یا روغن کنجد یا کرم کنجد 4 قاشق غذاخوری

روغن زیتون ................. 2 قاشق غذاخوری

سیر ................................. 4 حبه

نمک و فلفل به میزان لازم

نکته: به جای روغن کنجد میتوانید از کره بادام زمینی استفاده کنید.

گام ۱

نخود را از قبل خیس کنید.

گام ۲

بعد آن را در آبکش ریخته تا آب آن خارج شود سپس  در قابلمه ای ریخته روی آن آب  تازه بریزید و بگذارید تا کاملا بپزد.

گام ۳

بعد از اینکه کاملا پخت آن را در خرد کن ریخته کاملا خرد کنید.

گام ۴

به این شکل

گام ۵

سیر را پوست گرفته  به آن اضافه کرده 

گام ۶

و با هم مخلوط کنید

گام ۷

سپس ارده یا کرم کنجد و یا روغن کنجد را به آن اضافه کنید.

گام ۸

پس از آن روغن زیتون را به آن اضافه کنید.

گام ۹

و بعد از آن  کمی نمک و فلفل قرمز به آن بیافزایید

گام ۱۰

آب لیموی تازه را نیز اضافه کرده، آن قدر هم بزنیر تا مواد صاف و یکدستی بدست آید.

گام ۱۱

این سس یکی از سس های معروف عربی است که بسیار طرفدار دارد.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.