تهیه خمیر پیتزا



مواد اولیه

آرد ................ 3 لیوان

مخمر ................. 1 قاشق غذاخوری

آب گرم ........... 1 لیوان

شکر ................ 1 قاشق غذاخوری

نمک ................. 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون ......... 2 قاشق غذاخوری

گام ۱

ابتدا آرد را الک کرده

گام ۲

شکر و نمک را به آن اضافه کنید.

گام ۳

مخمر را در آب گرم  ریخته  خوب  هم بزنید. سپس با آرد مخلوط کنید. بعد روغن زیتون را به آن اضافه کرده آنقدر ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد. چنانچه خمیر به دست می چسبید دست خود را به آرد آغشته کرده و دوباره ورز دهید آنقدر این کار را تکرار کنید تا خمیر به دست نچسبد.

گام ۴

آن را به شکل گلوله درست کرده

گام ۵

روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید تا نیم ساعت استراحت کند.

گام ۶

بعد از نیم ساعت، روی یک سینی بزرگ یا میز یک پلاستیک بزرگ  تمیز پهن کرده روی  آن کمی آرد بپاشید.

گام ۷

خمیر را روی پلاستیک گذاشته و به کمک وردنه آن را باز کنید.

گام ۸

به این شکل. سپس آن را به اندازه ظرف خود درآورده مواد مورد نظر را روی آن بریزید .

برای مشاهده دستور غذایی پیتزا به این لینک مراجعه کنید. http://www.gourmand.ir/taxonomy/term/32

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.