پیتزا سوپر خانواده


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
پیتزا
خوردنی برای چند نفر: 
5
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
جشن تولد

مواد اولیه

ژامبون گوشت ................. به مقدار لازم

گوجه فرنگی .................... یک عدد

فلفل دلمه .......................... یک عدد

قارچ ............................... 15 عدد

پنیر پیتزا ........................... یک بسته

پیاز ................................ یک عدد

سوسیس ژاپنی .................... 5 عدد

آویشن، کچاب و روغن زیتون مقداری

گام ۱

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا:

آرد ................ 3 لیوان

مخمر ................. 1 قاشق غذاخوری

آب گرم ........... 1 لیوان

شکر ................ 1 قاشق غذاخوری

نمک ................. 1 قاشق چایخوری

روغن زیتون ......... 2 قاشق غذاخوری

گام ۲

ابتدا آرد را الک کرده، سپس شکر و نمک را به آن اضافه کنید

گام ۳

مخمر را در آب گرم  ریخته  خوب  هم بزنید. سپس با آرد مخلوط کنید. بعد روغن زیتون را به آن اضافه کرده آنقدر ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد. چنانچه خمیر به دست می چسبید دست خود را به آرد آغشته کرده و دوباره ورز دهید آنقدر این کار را تکرار کنید تا خمیر به دست نچسبد.

گام ۴

آن را به شکل گلوله درست کرده  و روی آن را با کیسه فریزر بپوشانید تا نیم ساعت استراحت کند.

گام ۵

بعد از نیم ساعت، روی یک سینی بزرگ یا میز یک پلاستیک بزرگ  تمیز پهن کرده روی  آن کمی آرد بپاشید. خمیر را روی پلاستیک گذاشته و به کمک وردنه آن را باز کنید

گام ۶

به این شکل. سپس آن را به اندازه ظرف خود درآوردید. در اینجا همانطور که از اسم پیتزا مشخص است من از سینی فر به عنوان ظرف پیتزا استفاده  میکنم.

گام ۷

با کمی روغن زیتون سینی فر را چرب کنید. خمیر را روی آن پهن کنید و به کمک انگشت حفره های سطحی روی آن ایجاد کنید. سپس روی آن را کچاب معمولی بریزید

گام ۸

به کمک کارد یا قاشق تمام سطح خمیر را به کچاب آغشته کنید.

گام ۹

پیاز را که از قبل کمی تفت داده اید ( حتما روغن آن را بگیرید) روی آن بریزید

گام ۱۰

سپس قارچ را به آن اضافه کرده

گام ۱۱

روی آن را با ژامبون بپوشانید. هر مرحله که جلوتر میروید کمی مواد را فشرده کنید.

گام ۱۲

سپس فلفل دلمه

گام ۱۳

و در آخر گوجه حلقه شده و پنبر اضافه کرده روی آن آویشن بپاشید.

گام ۱۴

به این شکل.سوسیس ژاپنی ها را  از وسط نصف کرده روی آن بریزید . سپس آن را در فر که آن را از قبل گرم کرده اید بگذارید حدود 10 دقیقه.

گام ۱۵

نوش جان

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.