کالتسونه (Calzone)


زمان آماده سازی: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
پیتزا
خوردنی برای چند نفر: 
2
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

کالتسونه یا کالزونه خوراکی شبیه به پیتزا است که در کشور ایتالیا  بسیار رایج است. شما با تغییر مواد داخل آن می توانید کالتسونه های متنوعی درست کنید.

قارچ ...................... 10 عدد

کدو ........................ 2 عدد

گوجه فرنگی ............. 1 عدد

پیاز ......................... 2 عدد

سینه مرغ تکه شده ....... 1 عدد

آویشن + نمک و فلفل و زردچوبه  به مقار لازم

پنیر پیتزا......................  1بسته

رب گوجه فرنگی ............. 2 قاشق غذاخوری

ریحان خشک ..................... مقداری

گام ۱

تمام مواد را  یکدست خرد کنید

گام ۲

مرغ را با کمی آب ، یک پیاز، نمک و فلفل و زردچوبه بپزید طوری که حدود 5  قاشق آب مرغ در آخر اضاافه بیاید.

گام ۳

سپس دو قاشق رب گوجه فرنگی را با آب مرغ مخلوط کرده روی اجاق با حرارت ملایم بجوشانید تا خامی رب گوجه فرنگی از بین برود. سپس به همراه مرغ تکه شده به سبزیجات بالا اضافه کنید و به آن آویشن بزنید.

گام ۴

در اینجا مواد داخل کالتسونه ما آماده است.

گام ۵

برای درست کردن خمیر به این لینک مراجعه کنید. http://www.gourmand.ir/node/6100

بعد از اینکه خمیر استراحت کرد به آن ریحان خشک اضافه کرده آن را ورز دهید

گام ۶

ابتدا خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر کدام را جداگانه با وردنه باز کنید. مواد را روی یکی از خمیرها بریزید

گام ۷

پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.

گام ۸

سپس خمیر دوم را روی آن گذاشته و با دقت دور دو خمیر را به هم متصل کنید.  به کمک یک کارد دو برش کوچک سطحی عمودی و افقی روی خمیر بالایی بزنید.

گام ۹

آن را به مدت 15 دقیقه در فر بگذارید.

گام ۱۰

کالستونه شما میتواند به صورت نیم دایره باشد. به این صورت که مواد را در یک سمت خمیر گذاشته و سمت دیگر را روی آن برگردانید.

گام ۱۱

و مطابق روش قبل دوطرف خمیر را به دقت به هم بچسبانید. سپس در فر بگذارید.

گام ۱۲

نوش جان

به به چه عالی

به به چه عالی.چه خوشگل.حتما خوشمزه هم هست

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.