استیک با پنیر


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
خوراک با گوشت
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
بهار

گام ۱

مواد لازم:
استیک گوشت گوساله دو تکه
پیاز ......................... یک عدد
نمک ...................... مقداری
پنیر ورقه ای
روغن زیتون مقداری
نان باگت

گام ۲

ابتدا پیاز را به صورت خلالی خرد کنید

گام ۳

در ماهیتابه روغن زیتون بریزید. اجاق را روشن و زیر اجاق را کم کنید.

گام ۴

روغن که داغ شد، استیک ها را در آن سرخ کنید

گام ۵

وقتی یک سمت آن سرخ شد، به کمک چاقو یا کفگیرک آن را به صورت نوارهای باریک برش دهید.

گام ۶

سپس پیاز را همراه با گوشت تفت دهید

گام ۷

کمی به آن نمک بزنید

گام ۸

وقتی که پیاز کاملا طلایی شد، مواد را یک سمت جمع کنید

گام ۹

و روی آن پنیر بگذارید

گام ۱۰

نون باگت را آماده کنید

گام ۱۱

و وقتی پنیر کمی ذوب شد

گام ۱۲

آن را درون نان باگت بگذارید

گام ۱۳

همراه با مایونز و کچاب سرو کنید، نوش جان
شنبه، 31 مرداد 1388 - ارسال شده توسط: لادن قهرمانی

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.