بستنی سوخاری


زمان آماده سازی: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
دسر
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
مکزیک
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

بستنی وانیلی ............... یک لیتر

کورن فلکس ................ 2 پیمانه

دارچین ...................... یک قاشق چایخوری

پودر نارگیل ................ 4/3 پیمانه

تخم مرغ ..................... 2 عدد

شیر.............................. 1 قاشق غذاخوری

روغن ............................ به مقدار لازم

عسل ................................ 8 قاشق چایخوری

گام ۱

ابتدا قاشق اسکوپ را در یک ظرف آب ولرم بگذارید سپس  با آن بستنی بردارید. این کار باعث میشود که اسکوپ ها ی بستنی به راحتی از قاشق جدا شود.

گام ۲

اسکوپ ها بستنی را روی کاغذ روغنی بگذارید و به مدت یک ساعت در فریزر بگذارید.

گام ۳

در این مرحله نوبت به کرن فلکس میرسد

گام ۴

کورن فلکس را  با وردنه خرد کنید.

گام ۵

به آن  دارچین اضافه کنید

گام ۶

به آن پودر نارگیل اضافه کنید

گام ۷

مواد را کاملا با هم مخلوط کرده و در یک ظرف پهن بریزید

گام ۸

شیر و تخم مرغ را به مدت یک دقیقه بزنید. سپس بستنی را در مخلوط غلتانده

گام ۹

و بلافاصله در کورن فلکس بخوابانید

گام ۱۰

با کمک  یک قاشقک تمام سطوح بستنی را با کورن فلکس آغشته کنید

گام ۱۱

سپس آنها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 3 ساعت در فریزر بگذارید.

گام ۱۲

در یک ماهیتابه روغن را داغ کنید و اسکوپ ها را از فریزر درآورده به مدت 20 ثانیه در روغن داغ بگذارید سپس  روغن آن را بگیرید

گام ۱۳

بلافاصله سرو کنید. میتوانید با عسل سرو کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.