رولت مرغ


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
خوراک با مرغ
خوردنی برای چند نفر: 
2
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

کلم بروکلی  متوسط.....................  یک عدد

سینه مرغ  ............................... 4 عدد

پنیر قالبی .................................. 4 عدد

روغن زیتون مقداری

نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز به مقدار لازم

مواد لازم برای سس:

 شیر ................................ نصف پیمانه

عصاره  مرغ ...................... نصف پیماانه

رب گوجه ........................... یک قاشق غذاخوری

پودر سیر، نمک و فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم

گام ۱

ابتدا بروکلی را به مدت 5 دقیقه در آب و نمک بجوشانید. سپس آن را  در آبکش ریخته با آب سرد آبکشی کنید.

فر را به مدت 10 دقیقه روی 400 درجه فارنهایت گرم کنید. سینه مرغ را به صورت ورقه ای درآورده آن را مابین دو کیسه فریزر قراردهید و با بیفتک کوب آن را بکوبید.

گام ۲

کیسه فریزر رویی را برداشته سپس روی آن ادویه بپاشید.

گام ۳

پنیر را تکه تکه کنید

گام ۴

و روی مرغ بریزید.  برای هر یک رول یک پنیر قالبی استفاده کنید.

گام ۵

برای هر رول 3 قاشق غذاخوری بروکلی در نظر بگیرید.

گام ۶

به کمک کیسه فریزر زیرین آن را رول کنید.

گام ۷

و برای اینکه از هم باز نشود از چند خلال دندان کمک بگیرید

گام ۸

در ماهیتابه کمی روغن بریزید. زیر اجاق را کم کنید و رولت ها را درون آن بگذارید تا رنگ آن سفید شود.

گام ۹

سپس کف  ظرف فر را با روغن زیتون چرب کرده رول ها را  در آن بچینید و به مدت 30 دقیقه در دمای 400 درجه فارنهایت  در فر بگذارید.

گام ۱۰

در این فاصله آب مرغ، شیر، رب گوجه و نمک و فلفل و پودر سیر را با هم مخلوط کرده به مدت  10 دقیقه بجوشانید.

گام ۱۱

رولت را از فر بیرون  بیاورید، خلال دندان ها را از آن جدا کرده آن  را از وسط نصف کنید و روی آن سس بریزید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.