پن کیک شکلاتی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
دسر
خوردنی برای چند نفر: 
2
وعده: 
میان وعده
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

آرد .......................... 4/1 1 پیمانه

بیکینگ پودر .............. 1 قاشق چایخوری

پودر کاکائو ................ 4 قاشق غذاخوری

شکر .......................... نصف پیمانه

نمک .......................... 4/1 قاشق چایخوری

روغن مایع ................  مقداری

وانیل ........................ 2 قاشق چایخوری

شیر .......................... 2/1 1 پیمانه

خامه زده شده ............... یک پیمانه

پودر قند ............... 4 قاشق غذاخوری

شکلات  آب شده ............. 90 گرم

مقداری میوه تازه یا کنسروی برای تزئین

گام ۱

ابتدا مواد خشک را با هم مخلوط کنید. سپس شیر و روغن مایع را به آن اضافه کنید.

گام ۲

به کمک اسپری روغن یا پنبه به روغن آغشته شده، کف ماهیتابه را چرب کنید.  مواد را به چند قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را جدا در ماهیتابه بریزید

گام ۳

وقتی یک سمت آن گرفت آن را برگردانید تا سمت دیگر نیز بگیرد.

گام ۴

خامه را با پودر قند مخلوط کنید و به کمک قاشق روی پنکیک بمالید.

گام ۵

و همینطور تا آخر (یک لایه پنکیک سپس روی آن یک لایه خامه)

گام ۶

با شکلات آب شده و میوه و کمی خامه روی آن را تزئین کنید و سپس بگذارید تا خنک شود و با قهوه میل کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.