زیتون پنگوئنی



مواد اولیه

زیتون سیاه درشت بدون هسته................... 18 عدد

زیتون سیاه ریز بدون هسته ...................... 18 عدد

هویج ................................................. 1 عدد

پنیر خامه ای ...................................... نصف پیمانه

پودر سیر و سبزیجات معطر به دلخواه

خلال دندان ....................................... به تعداد زیتون

گام ۱

هویج را حلقه حلقه کنید. در اینجا به 18 حلقه احتیاج داریم . مانند شکل به کمک چاقو آن را برش دهید. تکه بزرگ را برای پا پنگوئن و تکه کوچک را برای دهان آن نیاز داریم.

گام ۲

خلال دندان ها را آماده کنید.

گام ۳

این هم از پنیر خامه ای  که در صورت تمایل میتوانید آن را با پودر سیر یا سبزیجات معطر مزه دار کنید.

گام ۴

زیتون های درشت را به کمک چاقوی تیز برش بزنید. ( مواظب باشید از وسط نصف نشود)

گام ۵

پنیر خامه ای را در قیف یا کیسه فریزر بریزید. 

گام ۶

و داخل زیتون را با پنیرخامه ای پر کنید.

گام ۷

سپس هویجی را که قرار بود به عنوان پای پنگوئن استفاده شود را در پایین زیتون قرار داده با یک خلال دندان آن را محکم کنید.

گام ۸

زیتون کوچک را برداشته یک برش کوچک مانند شکل در آن ایجاد کنید.

گام ۹

و هویج کوچکی را که قبلا برای دهان پنگوئن کنار گذاشته بودید را در برش ایجاد شده قرار دهید.

گام ۱۰

و به کمک خلال دندان روی زتون درشت تر بچسبانید.

گام ۱۱

این تزئین با وجود سادگی بسیار زیباست.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.