میرزا قاسمی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
خوراک با بادمجان
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
شمالی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

بادمجان ........................... 5 عدد گوجه فرنگی .................... 5 عدد سیر ............................... 8 حبه تخم مرغ .......................... 5 عدد نمک و فلفل به مقدار کافی

گام ۱

بادمجان را کبابی کنید.

گام ۲

یک قابله برداشته، آنرا از آب پر کرده روی اجاق بگذارید، سپس گوجه ها را درون آن بگذارید تا آب جوش بیاید

گام ۳

سپس پوست آن را گرفته و خرد کنید.

گام ۴

بعد از اینکه بادمجان خوب کبابی شد پوست آن را بگیرید

گام ۵

آن را خرد کرده  و یا درون خرد کن بریزید و خرد کنید.

گام ۶

سیر را پوست گرفته  و با سیر خرد کن خرد کنید.

گام ۷

در ماهیتابه کمی روغن ریخته و سیر را همراه با کمی نمک تفت دهید. نکته: اینکه سیر را با نمک تفت میدهیم، کمک می کند که سیر بهم نچسبد.

گام ۸

بادمجان و گوجه را با هم مخلوط کنید به آن نمک و فلفل بزنید

گام ۹

سیر را به آن اضافه کنید خوب هم بزنید و بگذارید تا آب گوجه کاملا تبخیر شود.

گام ۱۰

سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بشکنید و سپس هم بزنید. (میتوانید تخم مرغ ها هم نزنید تا به همان شکل خودش را بگیرد.)

گام ۱۱

وقتی تخم مرغ خودش را کاملا گرفت

گام ۱۲

آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.