آلفردو کم چرب


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
اسپاگتی و لازانیا
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
ناهار
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

فتوچینی ...................... یک بسته

خامه کم چرب .............. 4/3 پیمانه

نمک .........................4/1 قاشق چایخوری

نشاسته ذرت ............... 1 قاشق چایخوری

فلفل سیاه ..................... مقداری

پنیر پارمسان قالبی................ 60 گرم

ابتدا فتوچینی را مطابق با دستور روی بسته با کمی نمک و روغن آماده کنید.

گام ۱

وقتی فتوچینی آماده شد، سه چهارم پیمانه از آب آن را کناری بگذارید و سپس آن را با آب سرد آبکشی کنید.

گام ۲

نصف خامه و نمک را در شیرجوش ریخته بگذارید به جوش بیاید.

گام ۳

نشاسته را  به بقیه خامه  اضافه کنید. آنقدر هم بزنید تا یکدست شود.

گام ۴

سپس به سس در حال جوش بیفزایید.

گام ۵

سپس آب ماکارونی را به آن اضافه کنید. بعد روی شعله ملایم هم بزنید تا کمی غلیظ شود.

گام ۶

به آن فلفل بزنید. اجاق را خاموش کنید.

گام ۷

پنیر را رنده کنید

گام ۸

به سس اضافه کنید، آنقدر هم بزنید تا  پنیر ذوب شود

گام ۹

سس را با فتوچینی مخلوط کنید

گام ۱۰

30 ثانیه در ماکروفر گذاشته سپس سرو کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.