املت کاپ کیکی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
کوکو و املت
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایالات متحده آمریکا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

بیکن یا ژامبون ..................... 6 ورقه

تخم مرغ ............................ 6 عدد

شیر ..................................1/3 پیمانه

پنیر پارمسان ..................... 6 قاشق غذا خوری

جعفری ........................... مقداری

نمک و فلفل ..................... به دلخواه

روغن .............................. مقداری

گام ۱

ابتدا فر را از قبل روشن کنید روی 400 درجه فارنهایت یا 200 درجه سانتی گراد سپس تخم مرغها را در یک ظرف بزنید.

گام ۲

جعفری را خرد کنید و همراه با پنیر پارمسان و نمک و فلفل

گام ۳

به تخم مرغ اضافه کنید

گام ۴

سپس شیر را به آن اضافه کرده هم بزنید

گام ۵

بیکن یا ژامبون را در ماهیتابه سرخ کنید

گام ۶

و آن را خرد کرده به مواد اضافه کنید.

گام ۷

مواد را در قالب کاپ کیک بریزید. و حدود 15 دقیقه در فر بگذارید.

گام ۸

آن را از قالب خارج کنید

گام ۹

نوش جان

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.