سوپ سیب زمینی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۳۰ دقیقه تا یک ساعت
نوع خوردنی: 
سوپ و آش
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
غیر ایرانی
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

سیب زمینی .................... 5/1 کیلو

آرد ............................. 2 قاشق غذاخوری

شیر ............................ 6 فنجان

نمک ............................ 1 قاشق غذاخوری

فلفل سیاه ......................... 1 قاشق غذاخوری

پنیر رنده شده ...................... یک و یک چهارم پیمانه

خامه .............................. یک و یک سوم پیمانه

پیاز چه خرد شده ................ 4 ساقه

بیکن یا مرغ ...................... چند تکه

برای کاهش مقدار کالری میتوانید از خامه و شیر کم چرب استفاده کنید.

گام ۱

ابتدا سیب زمینی را آبپز کنید.

گام ۲

بعد از اینکه آبپز شد  پوست آنها را کده یکی از آنها را کناری گذاشته بقیه را پوره کنید.

گام ۳

آرد را داخل شیر جوش تفت دهید سپس شیر را کم کم به آن اضافه کنید و هم بزنید طوری که یکدست شود. حدود 8 تا 10 دقیقه بگذارید تا بجوشد.

گام ۴

به آن نمک و فلفل بزنید

گام ۵

سپس سیب زمینی پوره شده را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شود.

گام ۶

زیر اجاق را خاموش کرده، سه چهارم پنیر را در سوپ بریزید تا ذوب شود. سپس خامه را اضافه کنید.

گام ۷

سیب زمینی که از قبل نگه داشته بودید را خرد کرده همراه با بیکن یا مرغ خرد شده و پنیر باقیمانده به سوپ اضافه کنید.

گام ۸

گرم سرو کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.