جواهر پلو (مرصع پلو)


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
۱ تا ۲ ساعت
نوع خوردنی: 
پلو
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایرانی
مناسبت: 
جشن عروسی

مواد اولیه

برنج ............................. 4 پیمانه

مرغ سینه و ران .............. 4 تکه

پیاز بزرگ ...................... 1 عدد

نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

خلال بادام ...................... 1/3 پیمانه

خلال پسته ..................... 1/3 پیمانه

خلال پرتقال .................. 1/3 پیمانه

کشمش پلویی.................. 1/3 پیمانه

کره ............................ 50 گرم

زرشک .........................1/3 پیمانه

زعفران آب کرده .............. 1 استکان

گام ۱

ایتدا برنج را به صورت آبکش آماده کرده بگذارید دم بکشد. مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و زرد چوبه بپزید طوری که یک لیوان آب مرغ باقی بماند.

گام ۲

خلال پسته و بادام را با کره روی حرارت ملایم حدود 5 دقیقه تفت دهید.

گام ۳

خلال پرتقال را حدود 5 دقیقه در آب بجوشانید تا تلخی آن از بین برود.

گام ۴

سپس آن را آبکش کنید. و کمی با کره آن را روی حرارت ملایم تفت دهید.

گام ۵

زرشک را با کمی شکر، گلاب و کره تفت دهید. (مواظب باشید تا رنگ آن کدر و تیره نشود)

گام ۶

کشمش را بشویید.

گام ۷

و همراه با کره روی شعله ملایم تفت دهید.

گام ۸

به این شکل

گام ۹

میتوانید ابتدا مرغهای پخته شده را دور تا دور دیس بچینید روی مرغها زعفران بزنید تا خوشرنگ شود.
 

گام ۱۰

سپس برنج آماده شده را روی آن بریزید طوری که قسمتی از سطح مرغ را بپوشاند

گام ۱۱

کمی از برنج را نیز زعفرانی کنید و روی آن را با زرشک و کشمش و انواع خلال به دلخواه تزئین کنید.

گام ۱۲

نوش جان

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.