سالاد کپری زی


زمان آماده سازی: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
زمان پخت: 
کمتر از ۳۰ دقیقه
نوع خوردنی: 
سالاد
خوردنی برای چند نفر: 
4
وعده: 
شام
منطقه / قومیت: 
ایتالیا
مناسبت: 
همیشگی

مواد اولیه

سالاد کپری زی (Caprese salad) یک سالاد مشهور ایتالیایی است و به معنی سالادی که متعلق به ­جزيره‌ى كاپرى (در دهانه‌ى خليج‌ ناپل‌ -‏ ايتاليا) می باشد. تلفظ صحیح آن Ka-PREY-zay است و یکی دیگر از عواملی که باعث محبوبیت آن شده استفاده از موادی است که در آن رنگهای موجود در پرچم ایتالیا قرار دارد. این سالاد بسیار خوشمزه و تهیه آن بسیار ساده و کم هزینه است. ریحان چند برگ، پنیر صبحانه یا موتزارلا مقداری، گوجه فرنگی مینیاتوری چند عدد، روغن زیتون مقداری، سرکه بالزامیک مقداری، نمک و فلفل به مقدار لازم . ( سیخ چوبی فراموش نشود)

گام ۱

پنیر را به صورت گلوله درآورده به سیخ چوبی بزنید.

گام ۲

سپس ریحان های تازه ای را که از قبل با آب سرد شسته اید را نیز به سیخ چوبی بزنید.

گام ۳

و در آخر گوجه فرنگی مینیاتوری را نیز به سیخ بزنید.

گام ۴

آن را در ظرفی بچینید.

گام ۵

و روی آن روغن زیتون همراه با سرکه بالزامیک و نمک و فلفل اضافه کنید.

کلیه حقوق این پایگاه متعلق به پایگاه Gourmand.ir می باشد.